Буржуйка тривалого горіння з радіаторами з допалом зі склом 4 мм





Буржуйка тривалого горіння зі скляними дверцятами
Уже кілька років на українському ринку опалювальної техніки на дровах активним попитом користується піч-буржуйка тривалого горіння. Вдалий дизайн та ефективна конструкція грубки одразу завоювали довіру покупців.
Серед переваг буржуйки на дровах:
1. Конвекційний принцип обігріву.
Отже, буржуйка з радіаторами отримала таку назву завдяки бічним радіаторам, які передбачені для конвекції повітря. Як відомо, дров'яні печі обігрівають будинок або за рахунок випромінювання від розпечених стінок камери згоряння (класичні буржуйки), або завдяки природній конвекції повітря (буржуйки з конвекцією).
Принцип конвекції в конструкції буржуйки з радіаторами реалізовано саме завдяки наявності каналів для повітря, які виконані у вигляді бічних радіаторів. Повітря надходить у нижні отвори радіаторів, прогрівається від близького розташування топки, потім за законами фізики виходить із верхніх отворів і перемішується по всьому об'єму опалювального приміщення.
2. Двокамерна топка.
Топкова камера буржуйки на дровах складається з двох камер - камера згоряння і камера допалювання. Сталевий лист ділить буржуйку на дві частини, тим самим подовжуючи «шлях димових газів», що сприяє збільшенню тепловіддачі.
3. Тривале горіння дров.
Буржуйка з радіаторами тому й називається піччю тривалого горіння, що в камері згоряння відбувається тління дров, а в другій - допалювання продуктів горіння.
У режим тління буржуйка на дровах переводиться за допомогою зольного ящика. Засуваючи зольний ящик, піч поступово переходить у тліючий режим - подача повітря для горіння здійснюється в мінімальних кількостях. Далі продукти згоряння надходять у другу камеру печі - відбувається допалювання диму. Подача додаткового повітря в другу камеру буржуйки відбувається за рахунок спеціальних каналів (труба з отворами для повітря).
Саме у зв'язку з наявністю системи подвійного допалювання, буржуйка з радіаторами носить назву печі тривалого горіння. Звичайні буржуйки такої системи не мають, тривалість горіння в простих буржуйках у рази менша.
При купівлі печі надаємо збільшену знижку на димар з нержавіючої сталі!
4. Скільки буржуйка з радіаторами працює на одній закладці дров?
Це питання цікавить кожного покупця - «А скільки ж працюватиме дров'яна піч?». Однозначної відповіді на це запитання дати не можна. Тривалість горіння буржуйки з радіаторами залежить насамперед від якості палива. У разі використання твердих порід дров буржуйка працюватиме набагато довше, ніж у разі топки сухими відходами, які не мають калорійності.
Тобто, приблизний показник для буржуйки - це 2-4 години.
5. Варильна панель із двома конфорками.
Додатковою перевагою дров'яної печі є наявність варильної плити з двома конфорками, які складаються з двох кілець, що дає змогу ставити посуд різного розміру.
Багато покупців думають, що буржуйка з конфоркою буде пропускати дим у кімнату, однак це не так. Якщо правильно встановити димар, утеплити зовнішні долі труби, регулярно чистити її, то завжди буде присутня нормальна тяга і дим «ітиме», як годиться, - у димохід.
6. Висувний зольний ящик і чавунні колосники.
Дров'яна буржуйка, як уже було сказано вище, має висувний зольник, який, окрім як для регулювання надходження повітря в топку, виконує свою основну функцію - збирання та очищення від золи.
Колосники буржуйки зроблені з чавуну.
7. Димохідний патрубок із заслінкою тяги.
Додатковим важелем для управління горінням служить заслінка-шибер. Прикривши заслінку, димові гази затримуються в другій камері, максимально догорають, що зі свого боку також впливає на тривалість робочого циклу. Печі без шибера на димоході потребують додаткового встановлення регулятора, як елемент димоходу для збільшення ефективності роботи агрегату.
8. Паливо для печі-буржуйки.
Піч-буржуйка тривалого горіння топиться дровами. Використання брикетів високої калорійності або вугілля дає високу температуру димових газів. Застосовуючи висококалорійні види палива, істотно скорочується термін експлуатації опалювальної грубки.
Сталева буржуйка топиться дровами, розжарювати піч або довго використовувати в режимі відкритого вогню (при відкритому зольному ящику) не рекомендується. Оптимальний режим роботи буржуйки - тліюче, тривале горіння.
Перед початком експлуатації будь-якої дров'яної печі, чи то булер'ян, чи то звичайна буржуйка, її необхідно перший раз протопити на вулиці (бажано протягом дня). Під час першого протоплення відбувається полімеризація фарби («запікання»), внаслідок чого виділяється неприємний запах. Перший розпал і протопку здійснюють без димоходу або з однією-двома трубами.
9. Прийнятна ціна і швидка доставка.
В інтернет-магазині «Ochag» можна купити буржуйку тривалого горіння з доставкою по Україні. Замовити буржуйку тривалого горіння можна зателефонувавши нам або оформивши замовлення через кошик.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Коефіцієнт корисної дії | 80 % |
Призначення печі | Опалювально-варильна |
Підключення до димаря | Верхнє |
Наявність скла в дверцятах | Так |
Вага | 45 кг |
Гарантійний термін | 12 міс |
Габаритні і приєднувальні розміри | |
Ширина | 350 мм |
Висота | 550 мм |
Глибина | 460 мм |
Діаметр димоходу | 108 мм |
Додаткові характеристики печей на твердому паливі | |
Камера подвійного згоряння | Так |
Спалювання палива на колосникових гратах | Так |
Користувацькі характеристики | |
Духову шафу | Немає |
Обсяг топки, дм. куб. | 27 |
Потужність, кВт | 7 |
Об'єм опалювального приміщення, м3 | 120м3 |
Зольний ящик | Є |
Конфорка | Одна |
Топка | Сталь 4 мм |
Шибер на димоході | Є |
На якому паливі працює піч | Дрова |
- Ціна: 9 000 ₴